Cum Plătesc?

Comenzile pe site-ul nostru se pot plăti prin următoarele metode de plată:

 

Metode de Plată

Plata Ramburs

Veți plăti în numerar la curier în momentul primirii coletului.

Plata prin Transfer Bancar

Veți plăti prin depunerea / transferul sumei exacte de pe factura proformă primită prin email după finalizarea comenzii (verificați și în Spam dacă nu ați primit factura) în contul nostru deschis la:
Banca: ING Bank
Nume: AandA Airsoft Works SRL
Cont IBAN: RO67INGB0000999906542646
Vă rugăm să menționați numarul facturii proforme în secțiunea “Detalii" a transferului sau a depunerii. Comanda dumneavoastră va fi trimisă de îndată ce confirmam contravaloarea produselor în contul nostru.

Plata în Magazin

Dacă doriți să ridicați personal produsele de la magazinul nostru din Cluj-Napoca, str. Cireșilor, nr.43, veți putea plătii atât numerar cât și cu cardul prin POS.

Plata Online cu Cardul

Vei plăti cu Card-ul prin intermediul procesatorului nostru pentru plata online cu cardul, Netopia Payments (mobilPay). Selectând această opțiune vei fi redirecționat pe o pagina securizată mobilPay unde vei introduce datele cardului tau și vei putea verifica totalul comenzii înainte de a confirma plata.

Pentru a eficientiza acest proces vă recomandăm să instalați aplicația mobilPay Wallet, disponibilă GRATUIT pentru iOs si Andoid. Astfel veți avea posibilitatea de a plăti direct cu telefonul prin citirea codului QR de pe pagina de plată mobilPay și nu va mai fi nevoie de a completa încă odata datele cardului dvs.