Despre noi

Scurt Istoric

Drumul nostru începe în anul 2013 când venim în sprijinul comunitații Clujene de airsoft cu servicii profesionale de upgrade și reparații și punem la dispoziție echipamente de închiriat la jocurile săptămânale de weekend. La sfârșitul anului 2014 deschidem și primul magazin Showroom din Cluj-Napoca, unde clienții noștri pot inspecta în detaliu toate produsele noastre, unde primesc sfaturi utile precum și toate informațiile de care au nevoie din acest hobby minunat. Desigur oferind în continuare toate serviciile pe partea tehnică precum și echipamente de închiriat.

Un nou început

La finele anului 2016, k-airsoft trece print-o perioadă mai dificilă și este pe punctul de a-și sista activitatea. Însă din dorința de a continua în a oferii servicii și produse de calitate, primește o a doua șansă. Un nou început cu o conducere și structură nouă și aceeași viziune ambițioasă.

Misiunea Noastră

Pentru noi totul începe și se termină cu clientul nostru. Singurul motiv pentru care încă suntem pe piață este datorat clienților noștri, defapt prietenii noștri cu care ne vedem pe terenurile de airsoft, și nu numai, aproape în fiecare weekend, mulțumiți de serviciile și produsele noastre. Astfel misiunea noastră în fiecare zi este de a satisface toate nevoile airsoft-iste a clienților noștri precum și de ai asista cu expertiza tehnică acumulată în cei 10 ani de experiență a tehnicianului și fondatorului nostru care încă se ocupă personal și de partea tehnică.

Viziunea Noastră

Întotdeauna am pus pe primul loc lucrul bine făcut, astfel nu căutăm să avem cea mai mare creștere de pe piață sau cel mai bogat stoc din Romania, însă căutăm în permanență să fim cei mai buni și mai serioși, să oferim o gamă variată de produse și să inovăm pe partea tehnică a lucrurilor totodată încercând să păstrăm gradul de încredere pe care sperăm că l-am câștigat deja. Fără voi nu am fi aici și alături de voi vom ajunge mai departe și pentru asta Vă Mulțumim!

Ce ne definește?

Comunicarea

Comunicativi din fire vrem să împărtașim cunoștințele acumulate în domeniu de-a lungul timpului cu tine, clientul nostru, astfel încât să poți lua cea mai bună decizie, în cunoștință de cauza nu din auzite, care să se potrivească pentru tine.

Calitatea

Desigur, am putea vorbi două zile încontinu însă cel mai important lucru este ca informația să fie de calitate căci altfel vor fi doar vorbe-n-vânt!

Flexibilitatea

Știm că nu suntem cel mai cel magazin de airsoft din țară însă ne mândrim cu faptul că ținem aproape de clienții noștri și de nevoile lor particulare, astfel produsele ce le importam de multe ori depind numai de voi! Nu găsești ce-ți trebuie în oferta noastră? Tot ce trebuie să faci e să ne spui ce anume cauți și dacă acel ceva se regăsește in stocul furnizorilor noștri îl vom comanda pentru tine, atât de simplu.

Atenția față de client

Indiferent de circumstanțe, întotdeauna ne facem timp să vorbim cu clientul nostru, indiferent daca e vorba de produse sau despre experiențe dobandite pe terenul de airsoft; pentru că ne face plăcere!

Profesionalismul

Am ajuns în punctul în care ne putem ocupa de orice problemă tehnică indiferent cât de bizară este ea sau câți alții au încercat să o rezolve și nu au reușit. Ne-am confruntat de-a lungul timpului cu multe astfel de probleme și în final le-am rezolvat pe toate. Replicile ce ne intră în service nu pleacă până nu funcționează cel puțin la fel, dacă nu chiar mai bine decât înainte. De asemenea, nici nu se pune problema să nu oferim garanție pe lucrările executate la noi în atelier.

 • 5 star review  Super faini oameni, ne-au organizat cateva jocuri, foarte prietenosi, tot timpul dispusi sa te ajute si sa sfatuiasca.

  Mihai Filip Avatar Mihai Filip
  11/04/2017

  5 star review  In ceea ce priveste serviciul de reparatii, recomand 100% acest magazin. Mi-am dus la reparat replica (M4A1), i-am explicat lui Alex ca se blocheaza incontinuu, ca nu mai merge pe semi de ani de zile si ca am probleme la incarcat. Dupa ce am ridicat replica, sincer, nu aveam cele mai mari asteptari, pentru ca nu ma gandeam ca o sa faca minuni. Contrar asteptarilor mele, m-a surprins sa vad ca replica functioneaza perfect (a reparat atat replica care a avut o gramada de probleme, cat si un incarcator) si am avut o incantare imensa cand am schimbat pe semi si chiar a mers!!! Cred ca de cand am luat-o (aproape 7 ani) a functionat mai putin de un an pe semi, asa ca dupa ce au inceput problemele, am renuntat la ideea de a mai functiona vreodata pe semi-automat. O alta chestie care mi-a placut e ca tariful a fost mai mult decat decent, as spune chiar ieftin 🙂 In concluzie, daca aveti orice problema la replica, mergeti la k-airsoft! De treaba, zambitori si profesionali.

  Iulia Oltean Avatar Iulia Oltean
  08/21/2017

  5 star review  As spune că e unul din magazinele la care merg regulat cu plăcere și se acorda o atenție și o răbdare deosebita clientului, de cele mai multe ori nici nu te simți client , te simți că între prieteni. Preturi foarte bune, profesionalism peste așteptări. Recomand tuturor de la cei care vor să înceapă cu airsoft-ul până la cei care știu ce e ( desi cred că a doua parte știu exact ce înseamnă k-airsoft).

  Andrei Rozsnyai Avatar Andrei Rozsnyai
  07/08/2017

  5 star review  Negativ- pt sniper putine componente Pozitiv- De fiecare data cand intru in magazin gasesc pe cineva care se pricepe sa te indrume si sa-ti dea sfaturi

  Manea Emil Calin Avatar Manea Emil Calin
  05/21/2017
 • 5 star review  Am dorit sa-mi upgradez replicile de airsoft. La K-airsoft am primit toate informatiile dorite si un service specializat in care s-a lucrat la replici la cel mai inalt nivel. Sunt foarte multumit de munca facuta si nu voi ezita sa revin de fiecare data cand voi avea nevoie. Referitor la varietatea produselor, gasesti orice echipament necesar pentru a practica acest sport/hobby numit airsoft.

  Radu Florin Avatar Radu Florin
  02/09/2017

  5 star review  Un magazin unde intalnesti personal pregatit sa te consilieze in orice problema pe care o poti intampina in domeniul airsoft-ului, de la vanzarea accesoriilor, replicilor, la inchiriere echipamente full si pana la servisare profesionala. Foarte multumit. Țineți-o tot așa.

  Vais Eugen Avatar Vais Eugen
  02/08/2017