Livrarea Produselor

Metode de Livrare

Livrare prin Curier Rapid

Pincipala noastră metodă de livrare este curierul rapid deoarece este cea mai rapidă și mai convenabilă metodă de a vă aduce produsele de care aveți nevoie în mâinile voastre. Firma principală de curierat cu care lucram este Urgent Cargus. Comenzile se livrează de regulă a doua zi lucrătoare, sau chiar și sâmbăta la cererea expresă, doar dacă comanda este plasată până la ora 16:00 de luni până vineri. Percepem un tarif fix de 16 Lei, fără minim de comandă în aria de acoperire a curierului. În cazul în care localitatea dumneavoastră nu se regăsește în aria de acoperire a curierului, constul transportului va fi mai mare. Dar stai liniștit, te vom contacta înainte ca să știi costul exact de transport și să poți lua o decizie în acest sens.

Ridicare personală din Magazin

Dacă ești din Cluj-Napoca, sau ai drum pe aici, te așteptăm cu cel mai mare drag la magazinul nostru de pe str. Cireșilor, nr.43 de unde poți să ridici personal produsele.

Livrare la Evenimentele de Airsoft

În fiecare an participăm și noi alături de voi la unele evenimentele naționale de airsoft unde fie că ne regăsim în calitate de jucători fie la taraba cu produse putem să vă livram produsele dorite în persoană direct pe terenul de joc! Evenimentele la care participăm vor fi anunțate din timp și afișate pe prima pagină a site-ului și totodată veți putea selecta opțiunea “Livrare la Evenimentul X" la metoda de livrare, costul acesteia fiind 0 lei.

Desigur această opțiune este posibilă și la jocurile de weekend din Cluj-Napoca! Întrebați-ne pe facebook pentru a vă confirma dacă participăm la joc sau nu.